Pulled Oumph Wrap

budTidigare i veckan knackade det på hemma hos mig och ett bud från Circle K (gamla Statoil) levererade ett fint paket med deras nya matnyhet som jag fick prova. Nyheten är vegetarisk och vegansk och passar perfekt till sommarens luncher. veggiewrap cirkelKNyheten som finns på stationerna från mitten av maj är Pulled Oumph Wrap!
Wrapen innehåller, förutom Oumph, BBQ-sås, picklad rödlök och coleslaw. Jag har bara smakat Oumph en gång tidigare och för er som inte vet vad det är så är det ett vegetariskt alternativ gjort på sojaprotein. Det är lite likt kyckling och kött i konsistensen och är riktigt gott!

Jag gillar verkligen att nyheten är vegetarisk och vegansk då det ofta saknas i utbudet av snabbmat och färdigmat. Och det märks att man har tänkt efter när idén till denna wrap har tagits fram. Alla komponenter passar perfekt tillsammans och jag gillar framförallt coleslaw-salladen. Det är en bra blandning i smaken med styrka från kryddor, söthet från BBQ-såsen och mildhet från coleslawn.
Wrapen känns fräsch, nyttig och är riktigt god!
pulled oumph wrapDen ser kanske liten ut på bild och i verkligheten men jag tycker den är perfekt i storleken. Den är mycket mer mättande än vad man kan tro.vegowrap