Öppen wrap med quorn

quornwrapHej, är det mörkt och grått ute hos dig också?
Hos mig kan man knappt ana att det var sol ute för någon dag sedan… Men snart kommer helgen och då ska solen förhoppningsvis skina! 

Idag blir det recept på denna goda lunch! Sojastekt quornfilé, couscous, sweet chilisås och en massa goda grönsaker. Det går snabbt och lätt att laga och passar därför perfekt till lunch. Rätten är fräsch med grönsakerna och framförallt på grund av granatäpplet men även stark och salt av chili och soja.

öppenquornwrap

Öppen wrap med quorn 1 person
Couscous
1 msk soja
1 msk olivolja
1 cm chili
1 vitlök
1 quornfilée
1 st tortillabröd
majs
1/3 avokado
sallad
Granatäpple
1 msk creme fraiche
1 msk sweet chilisås
salt, peppar
 ~
Börja med att koka couscous för en person enligt instruktioner på förpackningen.
Snitta chilin och ta bort chilifröna och finhacka sedan chilin.
Blanda soja, olivolja, finhackad chili och pressad vitlök i en djuptallrik.
Vänd runt quornfilén i sojablandningen och låt ligga i såsen några minuter.
På tortillabrödet lägg – valfri mängd majs, avokado i skivor och sallad.
Blanda creme fraîche och sweet chili sås i en skål.
Stek quornfilén i smör och sojasåsen. Stek mellan 4-7 minuter eller till genomstekt.
Lägg på couscous och quornfilén på tortillabrödet, toppa med granatäpple och sweet chilisåsen.