Jävligt god BBQ

Jävligt god BBQ

Jag har ju helt glömt att skriva om denna kokbok som jag fick hem på posten för några veckor sedan. Det är Gustav Johansson som har den vegetariska bloggen Jävligt Gott som nu har släppt Jävligt God BBQ – boken släptes 2014 på engelska i ett fåtal upplagor men finns nu alltså i fler ex och på svenska!  Som titeln beskriver innehåller boken allt från burgare, tillbehör och grillspett. Det speciella är att allt är vegetariskt, för visst kan man grilla vegetariskt och få riktigt bra BBQ! Jag har än så länge bara bläddrat runt i boken men på listan ”att laga” står: Rökt bönchili, chili cheese fries samt Oumph Srirachaspett.
Jag har tidigare bland annat lagat Gustavs Pasta med Chevré, valnötter och salvia  som är otroligt god! Så ser så mycket fram emot att tända grillen och börja grilla vegetarisk BBQ!