Glass för hunden

hugo & celine hundglassIdag när glassbilen körde förbi här hemma sprang vi snabbt ut för att köpa en riktigt speciell glass – nämligen hundglass. För någon månad sedan såg jag en bild av dessa glassar från Hugo & Celine på instagram och nu fick äntligen min hund Connor chansen att smaka! Hemglass (glassbilen) har nämligen börjat sälja glassen så hela familjen kan få njuta av glass i sommar.
hundglassGlassen kommer i tre smaker – Lickin` Liver, Magic Moose samt Slick Salmon.
Jag älskar idén med hundglass, Connor som har lång och mycket päls blir så otroligt varm under sommardagarna och jag brukar tvinga i honom isbitar när han ligger på hallgolvet och flämtar. 
glass för hundarConnor som i vanliga fall inte alls är intresserad av mat och absolut inget matvrak kom nyfiket springandes när jag öppnade lådan med glassarna. I försök att inte verka allt för ivrig satt han lugnt en stund bredvid glassen, men man ser ju på blicken hur gärna han vill smaka! Det hela slutade dessutom med att han tog egna initiativ – puffade på tornet med glassburkarna så det rasade och snabbt valde leverglassen som var en riktig hit!

Connor rekommenderar starkt glassarna efter en lång promenad en varm sommardag!